Pozdrav, šaljem vam 4 korisna članka i POKLON koji će vam olakšati poslovanje

Sep 07, 2021 9:17 pm

Pozdrav ,


Ove sedmice vam šaljemo odlične tekstove i jedan poklon!


Nedavno smo lansirali alat TNT Boost koji će vam uštediti "more" vremena i novca kojeg ulažete u društvene mreže! Besplatan je za firme i pojedince s naših prostora.🗒️ Integritet kao kriterijum za izbor zaposlenih

image

Integritet je svakako jedan od najvažnijih razloga da neko bude primljen u radni odnos. Integritet pojedinca, nasuprot apsolutnoj i nekritičkoj poslušnosti, bez obzira na posljedice po sve.


Pročitaj tekst🗒️ Šta savremeni menadžeri ne bi trebali da rade

image

Spisak potencijalno loših modela ponašanja je daleko duži, ali je u tekstu navedeno nekoliko najkarakterističnijih negativnih praksi Savremeni menadžer ne bi trebao da dugoročne interese kompanije podređuje ostvarivanju kratkoročnih interesa zbog lične promocije i sticanja beneficija.


On može: Radikalno da poveća cijene s namjerom da postigne bolju prodajnu maržu, ignorišući reakcije kupaca i njihov uticaj na […]


Pročitaj tekst🗒️ 4 faktora zbog kojih vaš web sajt propada!

image

Razni su faktori koji narušavaju vaš web sajt.


Za prvu pomoć pobrinite se da ispravite ova četiri razloga zbog kojih većina web sajtova propada. Vaša web stranica igra važnu ulogu u uspjehu vašeg poslovanja.


Pomaže privući potencijalne kupce i pozicionirati vaše poslovanje kao pouzdano, i iskusnog pružatelja usluga u vašoj branši.


Međutim, nije dovoljno imati […]


Pročitaj tekst🗒️ TNT Boost – Naš alat za upravljanje društvenim mrežama! (BESPLATNO)

image

Uštedite vrijeme i postignite sjajne rezultate na društvenim mrežama uz pomoć TNT Boosta!


Ukoliko vodite više profila na društvenim mrežama ili imate stranicu vezanu za vaš biznis TNT Boost je odličan alat koji će vam ostvariti fantastičan doseg.


Registruj se Besplatno
🗒️ 12 savjeta za poboljšanje brenda na LinkedInu

image

LinkedIn je postao najvažnija profesionalno orijentirana društvena mreža u svijetu, s više od 740 milijuna korisnika diljem svijeta.


To je  savršeno mjesto za traženje stručnjaka od interesa, stjecanje vidljivosti (koje će pronaći klijenti ili lovci na glave), praćenje tvrtki  i još mnogo toga.


Stoga danas govorimo o tome kako stvoriti LinkedIn profil koji će vam pomoći da  poboljšate […]


Pročitaj tekstAko želite da objavite priču o vašem biznisu. javite nam se.

Rado ćemo am pomoći.


lp


Alem Lolić

generalni direktor


tntgroup.ba

alem@tnt.ba

062 880 889

Comments