Sanja Ivanović

Nauči tehniku kojom češ pomoći svojim klijentima da otklone potisnute traume i duboke blokade efikasno i trajno


Kako bi izgledala tvoja terapeutska praksa kada bi znala da se u tvojim prstima nalazi alat sa kojim rešavaš emotivna stanja i duboke blokade svojih klijenata na zdrav i svestan način?Otkrij moć u svojim prstima- nauči EFT tehniku kroz e-book kojim unapredjuješ svoju terapeutsku praksu i emocije


Ja sam Sanja Ivanović, diplomirani psiholog, energetski psiholog, internacionalni EFT trener, sertifikovani praktičar EFTMR tehnika i TLH master iscelitelj. Jedini sam internacionalni EFT trener EFTMR Akademije iz Londona (EFTMR Academy) u Srbiji. Zahvaljujući EFTMR tehnikama živim svoju svrhu i poslednjih osam godina postižem odlične rezultate u radu sa klijentima i različitim vrstama psiholoških, emotivnih i fizičkih problema. Smatram da je moja misija da ove tehnike kroz EFT treninge i individualnu terapiju predstavim u Srbiji i regionu kako bi što veći broj ljudi koji su zainteresovani za samoisceljenje i isceljenje drugih mogao da ih nauči.Preuzmi besplatno ovaj e-book ako si terapeut bilo koje alternativne metode (Reiki, Theta,Peat, Rekonekcija…) ili coach (life, nlp, biznis…), kao i terapeut konvencionalnih pristupa u terapiji (Geštalt, KBT, REBT, Telesna psihoterapija...) i u radu sa klijentima nailaziš na njihove emotivne blokade i traume, koje vas sprečavaju da ostvarite definisan cilj i rešite uzrok problema.


Otkloni emotivne blokade svojih klijenata i unapredi svoj biznis kroz informacije koje ćeš dobiti u ovom e- booku koji će ti dati uvid u to kako funkcioniše EFT metoda!


Ukoliko želiš da saznaš više o sertifikaciji za EFT praktičara, naučiš više o EFT tehnici, njenim prednostima i saznaš kako da unaprediš svoj biznis i terapeutsku praksu, otklanjajući emotivne blokade svojih klijenata, upiši svoj email i preuzmi besplatan ebook.


Pored toga, putem newslettera ćeš dobiti dodatne informacije na temu prve naredne edukacije i naravno SPECIJALAN POPUST za prijavu, samo za one koji se nalaze na mojoj mejling listi.


Čekam te sa radošću, da balansiranim emocijama kreiramo bolji svet!


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.