Împreună cu mine vei învăța pas cu pas Procesul Ca La Carte pe care îl vei aplica pe afacerea ta

image


Dacă ai participat deja la Maratonul Facebook Ads - Procesul Ca La Carte, ai văzut deja cât de mult îmi dau interesul ca tu să înveți.
Uite câte beneficii ai când lucrezi împreună cu mine:


Banii tăi, afacerea ta, experiența ta personalizată. Tot ce vei învăța va putea fi aplicat pe orice afacere de care îți pasă!


Pentru că va exista 100% implicare din partea ta, după ce vei stăpâni Procesul Ca La Carte, vei putea înțelege mai bine platforma Facebook și îți va fi mult mai ușor să ai ROAS-ul ăla mare pe care-l vânezi de atâta timp.


✅ Toate întâlnirile noastre vor fi înregistrate. Asta înseamnă că tu vei putea recapitula cele discutate ori de câte ori vei avea nevoie, iar informația va fi mereu acolo pentru tine atunci când vei avea nevoie de ea.


✅ La finalul fiecărei întâlniri vom parcurge împreună un chestionar cu ajutorul căruia vom ține evidența materiei învățate, astfel încât să putem urmări cu exactitate nivelul de cunoștințe la care te vei afla de la o întâlnire la alta.


✅ Vei primi acces GRATUIT și INTEGRAL la toate edițiile Maratonului Facebook Ads - Procesul Ca La Carte (câte 32 de ore). 32 de Ore Maraton Facebook Ads pentru tine vor fi €199 €0.

În fiecare an voi susține minim 6 ediții ale Maratonului Facebook Ads - Procesul Ca La Carte, astfel că, după ce vei lucra o singură dată cu mine în cadrul Mentoratului, anual vei scoate din buzunar €1.194 €0 pentru a avea acces și la celelalte ediții integral și permanent. 🤯


De luni până joi, în grupul cu circuit închis pe care urmează să îl creez până la finalul lui Iulie, mă vei putea vedea Live timp de 2 ore lucrând reclame. Voi intra o oră dimineața și o oră seara, iar tu vei putea urmări ce fac pe conturile pe care voi lucra. Un fel de Maraton Facebook Ads, doar că în fiecare zi a săptămânii în fiecare lună. Vinerea va exista o sesiune de Q&A de 2 ore în care tu și ceilalți membri îmi veți putea adresa orice fel de întrebare legată de activitățile din săptămâna respectivă de pe conturile pe care am lucrat. Anual vei avea acces la 384 de ore în care vei putea vedea cum lucrez eu live pe conturile de reclame. Abonamentul lunar pentru participarea în acest grup va fi de €5, iar anual va reprezenta o investiție de €60. Pentru că alegi acest mentorat, vei primi acces GRATUIT la acest grup timp de 12 luni, ceea ce înseamnă că la finalul celor 12 luni vei scoate din buzunar €60 €0.


Acces VIP pentru strategiile noi pe care le voi descoperi cu 30 de zile înainte să le primească și ceilalți urmăritori ai mei.
Dacă nu ai începe programul de Mentorat te-ar costa:


6 x Maraton Facebook Ads 32 de ore (Total 192 ore) €1.194

12 luni de abonament în grupul Facebook Ads - Procesul Ca La Carte x €5 = €60

12 ore de consultanță (dacă iei câte o oră în fiecare lună) = €1.428

Total €2.682Dacă vei începe programul de Mentorat te va costa:


3 luni de Mentorat - Procesul Ca La Carte (12 ore 1 on 1) €1200

6 x Maraton Facebook Ads 32 de ore (Total 192 ore) €0

12 luni de abonament în grupul Facebook Ads - Procesul Ca La Carte €0

___________________________________


12 ore de Mentorat + 12 luni de abonament (€0) + 192 ore Maraton (€0)


Total €1200


Cu o simplă alegere poți economisi €1.482Vezi mai jos ce spun persoanele care au lucrat deja cu mine⭐⭐⭐⭐⭐

image


⭐⭐⭐⭐⭐

image


⭐⭐⭐⭐⭐

image


⭐⭐⭐⭐⭐

image


⭐⭐⭐⭐⭐

image


⭐⭐⭐⭐⭐

image


⭐⭐⭐⭐⭐

image
Garanție de succes!


Dacă după primele 30 de zile consideri că nu ai învățat nimic nou, îți voi returna integral suma plătită.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.