Zašto da se ne pridružiš MALOJ ŠKOLI PREDUZETNIŠTVA

Jan 29, 2021 8:02 am

Zdravo,


ako ovih dana razmišljaš da se pridružiš MALOJ ŠKOLI PREDUZETNIŠTVA, pre nego što se zatvori ponuda sa cenama iz 2020. ali te nešto sprečava da uskočiš, možda znam zašto oklevaš.


Pogledaj ova 3 razloga "da se ne pridružiš ŠKOLI" - jedan od njih (ili svi!) može rezonovati sa tobom...


1)     MALA ŠKOLA PREDUZETNIŠTVA košta. Ne možemo to ignorisati - MALA ŠKOLA PREDUZETNIŠTVA je investicija i nekome može biti velika. Dobra vest ovde je da je ovo jedna od onih investicija koje zaista mogu da plate za sebe iz meseca u mesec. Sa svakom novom lekcijom bliža si uspehu u svom biznisu koji će doneti mnogo veće prihode od onih koji bi bili, ili ih ne bi imala uopšte, bez ključnih znanja koje savladavaš kontinuirano kroz module.

2)     Škola nije za one koji nisu definisali KOJU IDEJU žele da ostvare, jer je kurs potpuno usmeren ka jasnom definisanju zadatog cilja, a ti ga još nemaš.

3)     Već si u biznisu i naišla si na prepreke. Za tebe nije MALA ŠKOLA PREDUZETNIŠTVA, za žene sa pokrenutim biznisom predviđene su lične konsultacije.


Možda si uplašena i imaš strah od novog. Razumem! Verovatno se nikada nećeš osećati spremno. Investiranje u MALU ŠKOLU PREDUZETNIŠTVA može biti velika promena za tebe. URADI TO U SVAKOM SLUČAJU. Kada pravimo velike skokove u svom životu, strah će uvek pokušati da nas utiša. Svi moji veliki uspesi su se desili kada sam bila preplašena. Zato sam još više ponosna na svoje uspehe..


Moja poruka za tebe je sledeća: Ako osećaš da ti je suđeno da uradiš nešto veliko ovo je tvoje vreme. Upravo sada. MALA ŠKOLA BIZNISA je savršena odskočna daska koja će ti dati MOMENTUM i približiti te osećaju da TI TO MOŽEŠ.


Na kraju, moja želja je da radim ono što volim i u čemu sam najbolja a to je da podelim svoje znanje i iskustvo koje pomaže ženama da uzlete sa svojim karijerama i novim poslovima.

Time što ostvaruješ svoje snove i ciljeve pomažeš meni da i ja ostvarim svoje. A moja vizija su uspešne i zadovoljne žene koje se podržavaju.


DA ULAZIM!


Ljubav,

Marina


PS:

Pripremi se da budeš oduševljena kako jednostavna strategija može da generiše VELIKI uspeh!

Comments