Da li je sada pravo vreme za biznis?

Jan 27, 2021 9:02 pm

Zdravo,


Evo nas na novom startu, nova godina i nove mogućnosti!

(Dobro zvuči, zar ne?)


Verovatno misliš da moraš da imaš jasan plan i da budeš savršeno isplanirana pre nego što ostvariš svoj san u karijeri?

Pa, zapravo, planovi su odlični i dobro je zapisati svoje planove, ali planovi se mogu promeniti i mogu se pojaviti neočekivani izazovi.


U poslednjoj godini svi smo imali neočekivane izazove sa COVID-19. Moji planovi su se drastično promenili. Ali odbijam da dozvolim da moji snovi umru. Najvažnije je da ne odustajemo i da nastavimo nesavršeno da napredujemo ka svojim ciljevima.


Planovi mogu da se promene. Snovi ne!


Sada je vreme da napravimo drugačiji plan. Vreme je za pametnu akciju. I upravo zato ti baš sada pišem ovaj mejl, sa pozivom da uradiš pravu stvar za sebe i za svoju karijeru. Zajedno sa mnom.


Ako si spremna da svoje ciljeve za 2021. godinu pretvoriš u organizovani biznis, nema boljeg perioda i mesta od naše Male škole preduzetništva za 2021. godinu! I to do 1. marta po cenama iz 2020.


Mala škola preduzetništva je škola za pokretanje i razvoj sopstvenog biznisa, bilo da je biznis već pokrenut ili ne. Kurs sadrži informacije, koje se odnose na:

  1. Biznis model
  2. Marketing
  3. Organizaciju posla
  4. Finansije
  5. Delegiranje i
  6. Prodaju


Škola sadrži 18 modula i sveobuhvatno se bavi preduzetničkim temama, koje su važne u svakoj fazi razvoja biznisa.

Kroz ove module se dobijaju informacije iz dvadesetogodišnje prakse, što kurs čini kompletnim.

Kurs će ti značiti ne samo sada, za sadašnju poslovnu ideju, već za svaku sledeću. Ključni odgovori za postizanje uspeha su u ovih 18 modula i mogu se primeniti na svaku ideju i biznis.


Ne dozvoli da prođe još jedna godina a da ne dostigneš svoje ciljeve!

Rezerviši svoje mesto odmah!


Registruj se na:

MALA ŠKOLA PREDUZETNIŠTVA


Vidimo se tamo!


PS.

Dodatni motiv da ne odlažeš za kasnije može da bude i informacija da će od 1. marta cena škole imati novu cenu za 2021. koja će biti 50% viša.

Comments