image


JESENJI IZAZOV MRŠAVLJENJA

ROK ZA PRIJAVE 25. SEPTEMBAR

START 2. OKTOBAR


Gubljenje suvišnih kilograma ne mora biti teško ako imaš adekvatan plan, jasnu strategiju i mentorsku podršku!

Gojaznost obično traje godinama, a brze i popularne dijete , umesto da reše problem, obično ga pogoršavaju. Manjak kretanja i fizičke aktivnosti dodatno otežava situaciju. Često se čini da nema rešenja, a osećaj "vrtenja u krug" kod problema sa viškom kilograma je tipičan.


Zašto je ovaj program idealan način da trajno rešiš problem viška kilograma?

Program "Jesenji izazov mršavljenja" pokriva istovremeno sva tri aspekta neophodna za uspešnu borbu sa suvišnim kilogramima:

  • Personalizovani plan ishrane
  • Redovan trening
  • Konstantna mentorska podrška


Ovo je specijalan mentorski program za zdravo gubljenje viška kilograma, uz poseban režim ishrane i organizovane grupne treninge, kao i uz konstantno praćenje i podršku. Nakon uspešnog "Prolećnog izazova mršavljenja", koji je trajao od početka marta do kraja maja 2023, ponavljamo program po istom modelu.


Šta tačno uključuje ovaj program?

Individualan režim ishrane za redukciju telesne težine

Režim ishrane je maksimalno prilagođen potrebama, navikama, zdravstvenom stanju svakog klijenta, kao i vremenu kojim raspolaže za pripremu obroka. Ishrana ima ključnu i najvažniju ulogu u procesu mršavljenja. Precizan jelovnik uključuje raznovrsne, ukusne i jednostavne recepte. Jelovnik se menja na mesečnom nivou, a po potrebi se prilagođava.


Treninzi uživo u posebnoj grupi, utorkom i četvrtkom u 18:45, u Fitnes studiju Fokus


Zašto posebna grupa? Po intenzitetu, trajanju i sadržaju ovi treninzi su maksimalno prilagođeni osobama sa viškom kilograma i nižom fizičkom formom. I naravno specifičnom cilju, a to je gubljenje masnih naslaga uz povećanje procenta mišića u telu. Prenaporan trening vrlo često demotiviše, i dovodi do povreda. Nedovoljno intenzivan i neprilagođen trening ne daje rezultat. Neophodno je prilagoditi vrstu i intenzitet vežbanja.

Takođe grupni trening dokazano motiviše, daje energiju i mnogo je zanimljiviji od samostalnog vežbanja.


Stalno praćenje, podrška i edukacija


Ovo je suština svakog mentorstva. Od puke ishrane na nekom papiru nema koristi, ako to ne uključuje i konstantnu podršku mentora, koji vrlo dobro razume izazove sa kojima se suočava osoba koja se odluči na promenu životnih navika (fiziološke i psihološke).

Konkretno, podrška mentora uključuje uvodno i kontrolna merenja, praćenje rezultata, redovnu komunikaciju. Edukacija o zdravoj ishrani i zdravom odnosu prema hrani je takođe bitan deo mentorskog programa.


Zašto vredi ulaganje u ovaj program?

Zato što dovodi do trajne promene navika vezanih za trening i ishranu, i pri tome gubljenja do 5kg mesečno, bez gladovanja, preintenzivnih treninga i zdravstvenih rizika. Izgubljeni kilogrami se ne vraćaju, jer tokom programa radimo i na promeni uverenja i odnosa sa hranom i svojim telom, tako da "stari kilogrami" obično više nisu potrebni 🙂

Kao nutricionista i fitnes trener sa 20 godina iskustva, tvrdim da je ovaj mentorski program efikasan, zdravstveno bezbedan i zasnovan na naučnim saznanjima.


Takođe, program se prilagođava eventualnim propratnim zdravstvenim problemima koji često idu "u paketu" sa gojaznošću, kao što su: dijabetes, insulinska rezistencija, hašimoto sindrom i drugi poremećaji u funkcionisanju štitne žlezde, hipertenzija, hiperlipidemija, nadimanje, kao i alergije i netolerancije pojedinih namirnica ili sastojaka hrane.


Koja je cena programa?

Cena za jedan mesec 11.500 din

Cena za tri meseca 29.900 din


Prijavi se na linku ispod ili direktno putem telefona 064/2442-608 i dobićeš potrebne podatke za uplatu. Nakon izvršene uplate, pristupamo prvom koraku - izradi plana ishrane.


Rok za prijave je 25. septembar 2023.

Početak programa je 2. oktobar 2023.

Program traje tri meseca, od 2.10. - 31.12.2023.


Ukoliko imaš dodatnih pitanja o programu, kontaktiraj me:

Instagram: @fitnes_studio_fokus

Facebook: Fitnes Fokus Obrenovac


Milica Lukić, nutricionista i fitnes trener

Fitnes studio Fokus

Vojvode Mišića 177, Obrenovac

064/2442-608


Rezultati nekih klijenata

Slike govore više od reči. Odlučnost da se postigne cilj, disciplina i posvećenost uvek daju rezultate. Kada je ovakva transformacija moguća za njih, moguća je i za tebe!

Radujem se saradnji i postizanju zajedničkog cilja 🙂


Biljana, 41 kg za 8 meseci

image


Nikolina, 18 kg za 6 meseci

image


Bojana, 12 kg za 3 meseca

image

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.