{{contact.first_name}} znaš li za webinar - Budi CEO (Chef Executive Officer iliti izvršni direktor) SVOG života?

Dec 08, 2021 4:01 pm

Helllooooou ,


Da li si i ti deo odličnih organizatorki TUDJEG vremena 😢, koje PRESTAJU TO DA BUDU😍. Ako je tvoj odgovor - da, dobro došla si u društvo onih koje su postavile pred sebe novi cilj – da budu CEO* svog života!

(*Chef – Executive – Officer iliti Izvršni direktor iliti osoba sa najvišim ovlašćenjima u biznisu, za organizaciju i sprovodjenje)


Naše prvo zajedničko online okupljanje je zakazno za subotu 25.12 u 18h.


Kakav je to webinar?

Vreme je važan resurs. To znaš. To-do lista, pa još jedna i onda to-do lista za sve to-do liste. Ostvarenje ide i teško i lako. Naša volja da ispunimo rasporede i to-do liste je u direktnoj sprezi sa osećajem svrsishodnosti ostvarenja istih. Pored toga, ako si u biznisu svom ili tudjem, ispostavi se da si odličan menadžer tudjih zadataka i ciljeva, ali svog ličnog vremena – NE. Ponekad se pitaš zašto i dodješ do odgovora. Ali taj odgovor vodi u bespomoćnost, jer ne znaš KAKO da izadješ iz jedne u drugu fazu. Misliš da je to ne moguće promeniti.


A šta ako ti kažem da to nije tako? Šta ako ti pokažem kako sam ja to rešila.

Da se podsetimo 3 najčešća razloga za nepoštovanje sebe i svojih rasporeda:


 1. Razlog “zamrzavanja” je u najvećem broju slučajeva je – NEJASNO definisana sopstvena želja. Verovala ti to ili ne. Dogodilo se i meni. Nisam umela da odgovorim na pitanje mentorke – Razumem nezadovoljstvo, ali kako želiš da izgleda tvoj dan? - Umeš li ti da odgovoriš. Ja nisam. Sada znam.
 2. Ako si jasno definisala cilj, ali ne znaš KAKO da ga ostvariš – znači da ti nedostaje plan. Zbog navika i načina kako smo vaspitani i odrasli, lakše slušamo druge nego sebe. Naravno da se prepliće puno uverenja i pogrešnih navika, kao i nedostatak doslednosti i fokusa, no i to se može prebroditi dobrim planom. ALI NAPISANIM. Imaš li ga?
 3. Mislila sam da sreću moram da zaslužim. To je bio moj (pogrešno) postavljen cilj – da prvo svi oko mene budu srećni. I ja sam se posvetila svima koji su meni važni - da im pomognem u ostvarenju njihovih želja. Na kraju bez obzira na ishod - nisam bila srećna duže od 5 minuta i to zbog njih, ali ne i zbog sebe. Imaš li taj problem?


E sada, o svemu ovome, pričaću na radionici, ali ne iz ugla uverenja i razumevanja ZAŠTO, pošto ćeš to uraditi sa tvojim terapeutom i life coachom, već ću ti praktično pokazati za KAKO da podesiš svoje rasporede.

Dakle, radićeš na svom primeru.

Pokazaću ti kako sam sprovela taj proces i koje tehnike i znanja koristim da bih bila CEO svog života.


Ovo su neke od tema koje sam pripremila.


 1. Sagledavanje gde smo – tačka A, dakle procenimo sa lime nismo zadovoljni
 2. Sagledavanje gde želiš da stigneš – tačka B - konkretno zapišemo želje i još nešto
 3. Kako da od tačke A stigneš do tačke B - ovom delu se posvetimo malo više
 4. Šta kad zapneš, jer svi zapinjemo koliko god da smo spretni - ovome se posevtimo još više
 5. Kako da dosledno sprovodiš svoj plan od A do B - a ovom se posvetimo najviše


Najvažnije – na kraju ćeš konačno imati realno izvodljiv plan koji ćeš sprovoditi i sutrašnji dan neće biti isti. Zaljubićeš se u život, proces i postaćeš efikasna.

No


 • Ovo nije običan dan za kreiranje Vision Boarda! Ako želiš VISION Board za to sam ti pripremila poseban ebook, koji ću ti dati free. To možeš sama.
 • Ovo nije samo kreiranje liste ciljeva za narednu godinu!!! Radionica je čisto matematičko planiranje života, uz veliko razumevanje. Kao programer sa dušom.
 • Ovo nije Life coaching niti terapeutska sesija!!! Iako imam veliko iskustvo, ne bavim se ličnim temama i uverenjima, ali najvažnije je da ne možeš zaustaviti život - dok središ srce i glavu. Suština uspeha je u paralelnosti procesa. Tako da - samnom radiš programiranje. Sa life coachevima ili terapeutima ono drugo.


Dakle, webinar je 25.12.2021. u 18h, putem ZOOM-a. Traje dva sata (do 20h). Ako ti termin ne odgovara, možeš pogledati snimak idućih 7 dana.


Da bih bila sigurna da ćeš iskoristiti polet koji ćeš osetiti nakon radionice, spremila sam osim webinara, radnu svesku za lakše sprovodjenje zadataka i Vodič za organizaciju vremena, koji je namenjen svima koji vode sopstveni biznis u formi One-Man-Show. Mamama koje se bave svojom porodicom, preporučujem da porodicu sagledaju kao sistem (kao biznis).


Obzirom da je Nova Godina i da se očekuju popusti ovo sam spremila za tebe:


 • Radionica - „Budi CEO svog života“ – live i snimak 7 dana
 • Radna sveska koja će ti služiti uvek
 • Ebook 1 - Time management - FREE (inače se prodaje za 30 eur)
 • Bonus 2 - Ebook - Uputstvo za pravljenje Ličnog Vision Boarda
 • Bonus 3 - Ebook - Uputstvo za pravljenje Poslovnog Vision Boarda


I što bi moja mama rekla – koliko će da me košta to zadovoljstvo?

Eto prilike za NG poklonom, koji možeš kupiti sama sebi.

Znam da vredi više, ali cilj je da nam svima bude bolje i da se pokrenemo u dobrom pravcu.

Cena je 30 eur iliti 3600rsd

Ako nemaš novca, ali imaš biznis i želiš da mi ponudiš kompenzaciju, piši mi odgovorom na ovaj mejl. Opiši mi šta bi mi ponudila kao kompenzaciju.

Ako nemaš ni biznis ni novac, ali imaš volju, piši mi i tada - možda ćeš biti jedna od onih koja će dobiti radionicu for free.


Prijava:

1.    Uplata na račun –

Uplata na dinarski račun

Primalac: MLN888, Beograd

Svrha uplate: CEO radionica

Iznos: 3600 rsd

Račun: 160-3600100044100-77


Paypal

Ako ti više odgovara, može i uplata na paypal u iznosu 30 eur – mejl je makilazarevic@gmail.com


2. Potvrdu uplate – slika, screenshot ili potvrda iz ebankinga – molim da pošalješ na mejl – info.carobnistapic@gmail.com


Upis za ovu radionicu traje do 20.12. u ponoć.

Radujem se druženju.

Nadam se i ti!

💌

Marina


Comments